Pasztet warzywny pomidorowy wegański

Pasztet warzywny pomidorowy wegański

Pasztet warzywny pomidorowy wegański

Przepis na : śniadanie

Pasztet pomidorowy z samych warzyw: cebuli, ciecierzycy, batata, pietruszki, selera i marchewki.  1 słoik ugotowanej ciecierzycy (350 gram w zalewie  - zalewy nie wylewaj zrób deser: mus czekoladowy, albo  majonez - przepis znajdziesz u mnie) 2 marchewki 1/2 średniego selera pietruszka korzeń  cebula batat ( opcjonalnie) mały koncentrat pomidorowy (słoiczek) 2 ząbki czosnku  zioła prowansalskie ok. 1 i 1/2 łyżeczki pomidor San Marzano ( mięsisty, podłużny) do położenia na wierzch. só... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.