Naleśniki pomidorowe ze szpinakiem i parmezanem

Naleśniki pomidorowe ze szpinakiem i parmezanem

Naleśniki pomidorowe ze szpinakiem i parmezanem

Przepis na : kolacja

mąka ( u mnie bezglutenowa uniwersalna) - 1 szklanka woda - 3/4 szklanki olej rzepakowy ok. 50 ml jajo - 1 szt. koncentrat pomidorowy małe opakowanie - 1/2 szt. np. Tomatenmark Rapunzel ( dostępny w sklepie ekologicznym) oregano - 1 łyżeczka czosnek granulowany - 1/2 łyżeczki papryka w proszku - 1 łyżeczka szpinak świeży - 1 opakowanie czosnek - 1 ząbek sól - 1/2 łyżeczki oliwa z oliwek - 1 łyżka parmezan - 2- 3 łyżki ( Ferrari Bio)  Z mąki, jaja, wody, koncentratu pomidorowego, papryki, oregano, soli czosn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.