Łososiowe kopytka z bryndzą z masłem czosnkowym

Łososiowe kopytka z bryndzą z masłem czosnkowym

Łososiowe kopytka z bryndzą z masłem czosnkowym

Przepis na : kolacja

Zrobiłam wczoraj kopytka z batatem. Tak. Został mi ostatni i nie bardzo wiedziałam jak go wykorzystać. Połączyłam go z przeciśniętymi przez praskę ziemniakami a efekt wyszedł wspaniały.  UWAGA! Ugotuj batata w skórce, bo jeśli ugotujesz obranego będzie wodnisty i nie nada się do dania! kilogram ziemniaków batat mąka pszenna ok 3/4 szklanki i do podsypywania jajko sól  pieprz ząbek czosnku 2 - 3 łyżki masła bryndza Robimy jak zwykłe kopytka. Gotujemy 2 minuty po&nb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.