Bigos po azjatycku

Bigos po azjatycku

Bigos po azjatycku

Przepis na : obiad

D ziś przychodzę z przepisem na bigos po azjatycku z grzybami shiitake i maitake. Jest  c u d o w n y. Mam zamiar zrobić do niego bułeczki bao. Przepis na nie znajdziecie: https://gotujwstylueko.pl/przepisy/buleczki-bao-z-grzybami- Składniki: 750 gram kiszonej kapusty ( u mnie z marchewką) 2 dymki lub cebula 5 grzybów suszonych shiitake garść suszonych grzybów maitake  3 łyżki sosu sojowego szczypiorek  pieprz olej do smażenia Przygotowanie: Grzyby umyć i namoczyć ok 20 minut. Po tym czasie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Warto przeczytać

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.