Mieszanka fasolowa z tofu
Mieszanka fasolowa z tofu
Typowo wegetariańska przekąska, kolorowa i smaczna. Do przygotowania tej potrawy użyłyśmy mrożonej fasolki i tofu wędzonego, które ma bardziej wyrazisty smak od marynowanego. Danie posypałyśmy czarnym sezamem, którego dostałyśmy od naszego ulubionego sprzedawcy.Po tę i inne przyprawy zapraszamy do : SKWORCU.PLSkładniki:
500g mieszanki fasolki szparagowej
opakowanie twardego tofu (marynowanego lub wędzonego)
0,5 czerwonej papryki
1 czerwona cebula
2 ząbki czosnku
2 łyżki oleju
1 łyżka soku z cytryny
0,5 ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Anioły w kuchni
Autor
Anioły w kuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, fasolka, fasolka szparagowa, cebula, cytryna, wegetarianskiego, przekąska, przekąski
Inne przepisy z Anioły w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję