Domowy syrop z rabarbaru

Domowy syrop z rabarbaru

Domowy syrop z rabarbaru

Przepis na syrop z rabarbaru i cytryny jest niezwykle prosty. Taki domowy syrop smakuje o niebo lepiej niż sklepowy. Jest mniej słodki i naturalny. Syrop z rabarbaru możesz rozcieńczyć z wodą na lemoniadę. Zastosowanie syropu z rabarbaru: - do rozcieńczania z wodą niegazowaną i gazowaną na lemoniadę - jako syrop do polewania naleśników i placków - jako dodatek do serników, ciast i frużelin - do herbat i naparów ziołowych czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

naleśniki, placki, sernik, ciasto, frużelina, naleśnik, ciasto na naleśniki, proste ciasto

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.