Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i pomidorem

Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i pomidorem

Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i pomidorem

Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i pomidorem, którą przygotujesz bardzo szybko. Jest lekka, niskokaloryczna, soczysta, kolorowa i chrupiąca. Idealna do obiadu, pieczonych i smażonych mięs, a także jako przystawka do grilla czy imprezę. Dostarcza sporą porcję witamin. Zobacz jak w prosty sposób krok po kroku zrobić pyszną surówkę. Surówka z kapusty pekińskiej – składniki. Wagę warzyw podaję przed umyciem i obraniem. Kaloryczność: 65 kcal w 100g surówki. 1 sztuka średniej kapusty pekińsk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ania gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.