Poznaj pyszne grzyby po kaszubsku w pomidorowo octowej zalewie. Przepis jest bardzo prosty i szybki w wykonaniu. Grzyby po kaszubsku sprawdzą się przede wszystkim jako dodatek do kanapek lub obiadu. Polecam też jako zagryzkę lub przekąskę na imprezę. W mojej kuchni nie może zabraknąć grzybów marynowanych na kilka sposobów. Tym razem zapraszam na rewelacyjne grzyby po kaszubsku, czyli marynowane w pomidorowo octowej zalewie. Grzyby po kaszubsku – składniki: Szklanka to pojemność 250 ml. Podane proporc... czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Blog kulinarny Ania gotuje to moja książka sprawdzonych przepisów na
- pożywne śniadania
- pyszne obiady
- zdrowe sałatki
- domowe ciasta i desery