Chlebek mięsny

Chlebek mięsny

Chlebek mięsny to fantastyczna przekąska. Piekę go na rodzinne imprezy: imieniny, urodziny, Andrzejki, Sylwestra, święta lub zwykłe domówki. Świetnie smakuje na zimno oraz na ciepło. Ładnie wygląda i szybko znika z talerza. Jestem pewna, że każdy będzie prosił o przepis. Chlebek mięsny – składniki. Szklanka to pojemność 250 ml. Kaloryczność: 175 kcal w 100g potrawy. Podane proporcje są na keksówkę o wymiarach 9 x 20 cm. 1000 g mięsa (np z szynki lub łopatki) * 10 plasterków szynki szwarcwaldzkiej 50 ...

Czytaj dalej na blogu Ania gotuje

Autor

AniagotujeAniagotuje

Blog kulinarny Ania gotuje to moja książka sprawdzonych przepisów na
- pożywne śniadania
- pyszne obiady
- zdrowe sałatki
- domowe ciasta i desery

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szynka, tarta, sylwester, bułki, ogórki, sałatka jarzynowa, karkówka, sałatka, sałatki, kapusta kiszona, przekąski, karkówka pieczona, pieczona karkówka, sałatka z szynką

Inne przepisy z Ania gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.