Zupa koperkowa z laną kluską z parmezanem

Zupa koperkowa z laną kluską z parmezanem

Zupa koperkowa z laną kluską z parmezanem

 Delikatna zupa koperkowa z wyrazistymi w smaku lanymi kluskami z parmezanem. Świetny i szybki sposób na wykorzystanie rosołu z wczoraj :)  Zupa około1 litr delikatnego bulionu może być rosół z wczoraj :) 4-5 łyżek posiekanego koperku 50 ml słodkiej śmietanki opcjonalnie marchewka z gotowania bulionu kilka kropel maggi Lane kluski  2 jajka 2 solidne łyżki mąki pszennej 3-4 łyżki tartego parmezanu szczypta soli W miseczce za pomocą widelca wymieszać wszystkie składniki na lane kluski, ciasto powi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.