Zrazy schabowe w sosie własnym
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Zrazy schabowe w sosie własnym
Zrazy schabowe to propozycja na smaczny tradycyjny obiad dla całej rodziny. Bardzo kruche w aromatycznym ciemnym sosie. Ja podaję najczęściej z kaszą lub kluskami i kapustą zasmażaną. 3 porcje 3 grubsze plastry schabu wieprzowego ( najlepszy schab do zrazów to taki z przerostami tłuszczyku) 1 duża cebula 100 g boczku wędzonego 2 ogórki kiszone lub konserwowe 3 łyżeczki ostrej musztardy sól pieprz ząbek czosnku pół łyżeczki papryki wędzonej pół łyżeczki papryki słodkiej 2-3 kulki ziela angielskiego opcjona...
Czytaj dalej na blogu Andzia PichciAutor
Andzia Pichci
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zrazy, ogórki, boczek, kluski, schab, roladki, kapustą, obiad, schabowe, ogórki konserwowe, kapusta kiszona, schab gotowany
Inne przepisy z Andzia Pichci
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję