Zapiekane jajka faszerowane z pieczarkami

Zapiekane jajka faszerowane z pieczarkami

Zapiekane jajka faszerowane z pieczarkami

Faszerowane jajka z pieczarkami z chrupiącą panierką to bardzo ciekawa i smaczna propozycja podania jajek na wielkanocne śniadanie. Moja rodzina je uwielbia i są stałym punktem w wielkanocnym menu. 6 jajek/12 połówek 6 jajek  7-8 średnich pieczarek 1 łyżka majonezu natka pietruszki  opcjonalnie plasterek sera pleśniowego typu lazur sól pieprz Jajka gotujemy na twardo i studzimy nie obieramy ze skorupek. Wystudzone jajka kroimy na połowę .Aby nie uszkodzić skorupek przyda się ostry nóż. Następnie z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.