Pasta z prażonego słonecznika i rukoli
Pasta z prażonego słonecznika i rukoli
Często zastanawiamy się co do kanapek zamiast wędlin czy serów? Pasty do pieczywa to idealne rozwiązanie. Najbardziej popularne są pasty jajeczne, rybne. Ja mam dla was przepis na zupełnie innego rodzaju przepyszną pastę do chleba z czterech dobrze wam znanych składników. 100 gramów sera feta 50 gramów prażonego słonecznika 20 gramów ( garść) rukoli 2 łyżki jogurtu greckiego Wszystkie składniki przekładamy do wysokiego naczynia i za pomocą blendera miksujemy na jednolitą masę. GOTOWE !!! ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci
Autor
Andzia Pichci
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, pasty, feta, chleb, kanapki, słonecznik, rukola, pieczywo, ser feta
Inne przepisy z Andzia Pichci
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję