Domowe zapiekanki z pieczarkami i serem

Domowe zapiekanki  z pieczarkami i serem

Domowe zapiekanki z pieczarkami i serem

Klasyk w pełnej okazałości .  Fast food w czasach PRL.  Kto lubi ?    Dla chętnych podaję przepis, a wierzcie mi wiem co mówię (No może piszę) Jako że moje pierwsze kroki w gastronomi zaczynały się właśnie od przyrządzania między innymi takich smakołyków. 400 gramów pieczarek 100/120 gramów żółtego sera 1 średnia cebula pieprz sól 1 ząbek czosnku 2 bagietki Cebulę pokroić w kosteczkę i zeszklić na 2,3 łyżkach oleju. Pieczarki zetrzeć na tarce lub pokroić w plasterki, dodajemy do cebuli c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.