Brownie z malinami

Brownie z malinami

Brownie z malinami

Mocno czekoladowe ciacho z dodatkiem kwaskowych malin posypane delikatnie cukrem pudrem. Proste i szybko do zrobienia. Idealne dla miłośników czekolady. 3 jajka M 140 gram mąki krupczatki 200 gram czekolady gorzkiej 200 gram cukru 200 gram masła lub margaryny ok. 150 gram malin mrożonych cukier puder do posypania Masło z czekoladą roztopić w kąpieli wodnej.   Jajka utrzeć z cukrem na puszystą i gładką pianę. Do ubitych jajek dodajemy roztopione i wystudzone masło z czekoladą, dokładnie mieszamy. Wsypuje... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.