Faszerowane muszle pod beszamelem
Faszerowane muszle pod beszamelem
Przepis na : obiad
Muszle makaronowe nadziewane mięsem mielonym i grzybami - to pomysł na pyszny obiad dla całej rodziny lub doskonała przekąska dla Twoich gości. Danie jest trochę pracochłonne, ale efekt wyśmienity! Składniki: ok. 25 szt. makaronu typu muszle 1/3 szklanki mrożonych grzybów leśnych 1 mała cebula 2 ząbki czosnku sól, pieprz 450g mięsa mielonego (wieprzowe) bazylia, ostra papryka przyprawa do mięsa mielonego sos beszamelowy ser grana padano (lub parmezan) olej do smażenia Przygotowanie: Odmrożone grzyby wrzuć na pat... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Alutka-Gotuje
Autor
Alutka-Gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, mięso, grzyby, makarony, makaron, mięso mielone, sosy, sos beszamelowy, papryka, przekąska, obiad, przekąski, sos do makaronu, makaron na obiad, obiad z makaronem, makaron z serem, pomysł na obiad, sos z grzybów , dania z makaronem, zapiekanka makaronowa, makaron smażony, makaron z patelni
Inne przepisy z Alutka-Gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję