Ryba po japońsku

Ryba po japońsku

Ryba po japońsku

Przepis na : obiad

Ryba po japońsku to jeden z ciekawych pomysłów na rybę na święta, zaraz po rybie po grecku. Idealnie sprawdzi się nie tylko w święta, ale również podczas domowych imprez. Warto ją przygotować minimum dzień wcześniej, by smaku się przegryzły.  Gorąco zachęcam do wypróbowania przepisu na pyszną rybę po japońsku. Na pewno Was zachwyci swoim smakiem i prostotą wykonania.  RYBA PO JAPOŃSKU – PRZEPIS Składniki 700 g filetów rybnych ( dorsz, mintaj, miruna) 2 cebule 250 g papryki konserwowej 250 g ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Alle Dobre!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję