Szarlotka z pigwą

44
  • Szarlotka z pigwą
  • Szarlotka z pigwą

    Nigdy nie miałam okazji jeść ciasta z pigwą. A że, natknęłam się w internecie na ciasto z pigwą to nie czekałam zbyt długo by je wypróbować. Tym bardziej, że dostałam piękne i dorodne pigwy. Czy nam ciasto smakowało? Hmmm zbędne pytanie było rewelacyjne. W ciągu tygodnia musiałam je upiec dwa razy. Porcelana Edera Platin Bogucice Składniki: Ciasto kruche: 350 g maki pszennej 150 g mąki orkiszowej T 650 200 g masła zimnego 120 g cukru 10 g cukru z wanilią 2 jajka 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia Nadzienie: 90... Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje


    Inne przepisy z Ala piecze i gotuje

    Dodaj komentarz