Tą wersję z makaronem bardzo lubimy i często gości na naszym stole. Tym razem wypróbowałam z mieszanką przypraw do spaghetti carbonara Kamis. Jest to danie które można szybko przygotować z niewielkim nakładem pracy a efekt jest rewelacyjny. Składniki: 250 g makaronu do spaghetti 250 ml kremówki 150 g boczku wędzonego w plasterkach 1 cebula mniejsza 4 żółtka 4-5 łyżeczek przyprawy do spaghetti carbonara Kamis pieprz czarny w młynku Kamis sól morska w młynku Kamis 2 łyżki oleju ... czytaj dalej...
Wow skąd bierzesz te wszystkie przyprawy bo o tej kamisa nie słyszałam, cieszę się, ze się pojawila bo Carbonara to moja najulubieńsza potrawa wśród makaronów. Twój blog jest chyba najlepszym na jakiego trafilam, masz świetne przyprawy i dodatki do ciast i dań, dziękuję
Wszystkie te przyprawy możesz kupić w dobrze zaopatrzonym sklepie. Miło ,że Ci się u mnie podoba. Mam nadzieję że zostaniesz i będziesz zaglądać.Pozdrawiam.
uwielbiam carbonarę, tylko po co truć się sosem z torebki? przecież taki sos można zrobić samemu i jest i smaczniej i zdrowiej...
Anonimku, poczytaj dobrze przepis żeby pisać komentarz. To nie jest sos z torebki. Anonimku to jest przyprawa. A jaki ma skład odsyłam do lektury na opakowaniu i wycieczkę do sklepu. Pa pa.Nie masz konta miej odwagę się podpisać.
Carbonara - jedna z moich ulubionych potraw. Super przyprawa, muszę poszukać jej w moich osiedlowych sklepach ;>