Pieczeń rzymska z jajkiem.

Pieczeń rzymska z jajkiem.

Pieczeń rzymska z jajkiem.

Przepis na : obiad

  Pieczeń rzymska z jajkiem sprawdzi się na  co dzień i od święta. Bardzo ją lubię.  Jest prosta do zrobienia, ładnie się prezentuje i bardzo dobrze smakuje.  Można ją podać na ciepło, jako danie obiadowe, lub na zimno na kanapki.  Bardzo polecam. Spróbujcie.  Składniki: 800 g. mięsa mielonego (miałam szynkę) 1 jajko surowe 1 bułką kajzerka  1 cebula 1 marchewka 1 ząbek czosnku 1 i 1/3 łyżeczki soli 1/3 łyżeczki pieprzu 1/2 łyżeczki papryki słodkiej 1/2 łyżeczki papryki ostrej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Agusiowe smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.