Bigos z młodej kapusty

Bigos z młodej kapusty

Bigos z młodej kapusty

Składniki: 1 duża młoda kapusta 2 marchewki 1/2 pęczka kopru 1/2 pęczka szczypioru z dymki 1/2 pęczka natki pietruszki 2 gałązki lubczyku 2 kostki rosołowe (lub warzywne) 2 długie laski kiełbasy 90g koncentratu pomidorowego sól, pieprz Sposób przygotowania: 1. Kapustę przekroić na ćwiartki i pokroić. Zalać 1,5-2 l wody i gotować na wolnym ogniu. 2. Marchewkę obrać, zetrzeć na na grubych oczkach tarki i dodać do kapusty. 3. Gdy kapusta będzie na wpół miękka dodać drobno pokrojony koper, pietruszkę, szczypio... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu A Ty Smakuj Mnie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.