Japońskie cynamonki

Japońskie cynamonki

Japońskie cynamonki

Japońskie cynamonki to bułeczki, które skradły ostatnio moje serce (i nie tylko moje). Czym różnią się od tradycyjnych cynamonek ? Są dużo bardziej delikatne, puszyste i długo zachowują swoją świeżość. Dlatego tak bardziej je lubimy – można przygotować je wieczorem, a rano będą smakowały tak, jakbyśmy przed chwilą wyciągnęli je z piekarnika. Ponadto japońskie cynamonki zaskakują również strukturą i wyglądem Przepis, który Wam prezentuję może być bazą. Jeśli nie przepadacie za cynamonem śmiało możecie zamienić ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu 365 dni dookoła kuchni

Warto przeczytać

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.