Bezglutenowa tarta ze spiruliną i kremem daktylowym

Bezglutenowa tarta ze spiruliną i kremem daktylowym

Bezglutenowa tarta ze spiruliną i kremem daktylowym

Moją odpowiedzią na ponury czwartej jest Bezglutenowa tarta ze spiruliną i kremem daktylowym. Ciasto dla osób unikających wszelakich alergenów – glutenu, laktozy i jajek. To także propozycja dla miłośników kulinarnych eksperymentów (tutaj ta spirulina nie każdemu może przypaść do gustu) i osób dbających o zdrowie, którzy jednocześnie nie chcą rozstać się ze słodkościami. Bezglutenowa tarta ze spiruliną i kremem daktylowym najlepiej smakuje w towarzystwie ulubionej kawy, ciepłego koca, a także dobrej ksią... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu 365 dni dookoła kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.