Idzie jesień, a wraz z nią sezon na moje ulubione ciasta z jabłkami, dynią i śliwkami. Dziś przedstawiam prosty przepis na orkiszowe ciasto ze śliwkami i
Mienta blogWspaniały torcik dla zapracowanych, nie wymaga dużej ilości czasu, a efekt jest pyszny i bardzo kolorowy. Składniki na tortownicę o średnicy 20 cm: - biszkopty okrągłe, 7
Apetyczna babeczkaDrożdżówka z jabłkami bez wyrabiania jest naprawdę rewelacyjna i nie wymaga wyrabiania ciasta, które często mnie zniechęcało do tego typu wypieków. Ciasto zawsze się udaje, jest
Di gotujeJesień zbliża się wielkimi krokami i w kuchni zaczynają u mnie królować smaki korzenne. Piernik uwielbiam, nie tylko na święta, ale robię go często - nawet latem
Ana Mari's worldJesień zbliża się wielkimi krokami i w kuchni zaczynają u mnie królować smaki korzenne. Piernik uwielbiam, nie tylko na święta, ale robię go często - nawet latem
Ana Mari's worldCiasto bez jajek, nabiału czy napoju roślinnego, ze składników, które zapewne każdy znajdzie w swojej kuchni. Nektar porzeczkowy można zastąpić innym sokiem owocowym wg uznania :) 220
Mienta blog26 i 27 sierpnia po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne Szkolenie cukiernicze 2 stopnia w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie. To miejsce ma
Ostra na Słodko29 i 29 sierpnia po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne Szkolenie cukiernicze cz.1 w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie. To miejsce ma jakąś
Ostra na SłodkoPyszny delikatny torcik malinowo-czekoladowy. Idealny na upały, a także na małe uroczystości. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Delikatny torcik malinowy Składniki Składniki na ciasto: 130 g
To co lubię - gotuję i polecamZa oknem szaro, buro i ponuro, dlatego zapraszam Was na pyszny torcik. To połączenie delikatnego serka mascarpone, śmietanki i owoców daje prawdziwą radość dla podniebienia. Do
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj u mnie pyszny torcik z owocami, galaretką i bitą śmietaną, mój smak z dzieciństwa. Mama zawsze robiła mi taki torcik na urodziny (z truskawkami), a
To co lubię - gotuję i polecamCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuCiasto owsiano-kokosowe ze śliwkami ostatnio widzieliście na moim facebokoowym oraz instagramowym story i bardzo chcieliście, abym Wam podała na nie recepturę. Jest to podobny przepis
Di gotujeDzisiaj zapraszam na pyszny, prosty torcik z kremem mascarpone i świeżymi malinami (i resztką borówek :D). Ciasto zrobione jest z mąki pszennej oraz pełnoziarnistej i oczywiście
Healthy food explorer