Ciasto to jest bardzo czekoladowe, a do tego pokryte grubą warstwą okruszków. Od razu jest pyszne, ale najlepsze jest dopiero po 2 dniach. Polecam, u mnie
Mama GotujePrzepis pochodzi z moich starych (i zmodyfikowanych) zapisków, więc przyznam, że nie pamiętam jego źródła. Ciasto jest lekkie, delikatne i rewelacyjne w smaku. Jego piankowa konsystencja
Di gotujeA więc tak, to już dziś, równo dwa lata temu postanowiłam założyć bloga :) Od tego czasu mnóstwo się zmieniło, nauczyłam się wykonywania
Malinowo w kuchniHej :)). U Was też tak wietrzenie ??? Bo w Rzeszowie wieje, moje młodsze dziecko nie chce spać, grandzi przez ta pogodę, takie jakieś pobudzone, a ja bym
kruche babeczkiZnowu miałam okazję wykonać torcik z jednym z najpopularniejszych obecnie motywem bajkowym. Pomalutku nabieram wprawy :) Wszystkie ozdoby zrobione samodzielnie z masy cukrowej, na którą przepis tutaj
Maślane ciasteczkoSkładniki na ciasto: 150 g mąki kokosowej 5-6 białek pół szklanki oleju kokosowego 100 g cukru 2 łyżeczki proszku do pieczenia 100 g maku niebieskiego
Karczma HonoriettyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuOstatnio w bardzo upalny weekend nie chciałam włączać piekarnika wiec postanowiłam upiec torcik gofrowy. Przygotowałam go na 3 urodziny Akademii Kulinarnej Whirlpool Przełożyłam go masą śmietanową
Bajeczna Kuchniahttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Sezonowe owoce idealnie nadają się do pieczenia różnego typu ciast. Jest jeden problem, bo nie każdy
Di gotujeJakiś czas temu widziałam na jednym z blogów podobny torcik piankowy. Niestety nie pamiętam już na którym. Pomyślałam sobie wtedy, ze koniecznie mszę go przygotować. Okazja
Smakołyki Asihttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Ciasto nosi nazwę "kubeczkowego", gdyż do odmierzania składników używa się kubeczka po jogurcie. We Francji znane jest tak samo
Di gotujePyszny torcik z bitą śmietaną i truskawkami, przygotowałam go w małej formie od firmy PapilArt . Letnią porą najlepiej smakują ciasta z sezonowymi owocami. Składniki: Biszkopt
Bajeczna KuchniaTo ściema z tym ciastem, bo tak naprawdę masą wyłożyłam tortownicę o średnicy 24 cm, ale równie dobrze można użyć formy do tarty i za klasyczną
gutfut