Pieczony bakłażan, tahini, sok z cytryny, czosnek – baba ghanoush Baba ghanoush, czyli pasta z opiekanego bakłażana to zaraz po hummusie najbardziej znane i lubiane bliskowschodnie
Tajemnice SmakuPieczony bakłażan, tahini, sok z cytryny, czosnek – baba ghanoush Baba ghanoush, czyli pasta z opiekanego bakłażana to zaraz po hummusie najbardziej znane i lubiane bliskowschodnie
Tajemnice SmakuDelikatne, puszyste, pachnące, takie są dzisiejsze naleśniki. Warto je sobie przygotować na śniadanie czy na obiad, będzie wyśmienicie. Do smażenia naleśników potrzebna jest odrobina oleju, jednak
Moje Małe CzarowanieSałata ze śmietaną to jedna z prostszych sałatek podawana do dań obiadowych. Połączenie dwóch podstawowych składników. Sałata ze śmietaną świetnie komponuje się z gulaszem mięsnym, np
Zasmakuj KuchniTo jedna z tych sałat którą się bardzo lubi albo nienawidzi przez dodatek selera naciowego. Jednak nikt nie zaprzeczy że jest to bardzo zdrowy i pęłny
MohiellaChrupiące krewetki w panierce z wiórkami kokosowymi. Pyszne wyszły. Podałam je z sosem mango i sałatką z algami suszonymi.Takie obiady mogę jeść codziennie.
wesoła kuchniaPrzepis na pyszną, szybką do zrobienia sałatkę z pora. Idealna na każda okazje lub jako danie na lunch lub kolację. W sałatce ogórki konserwowe można zamienić
Pani M - kuchnia smakowita