Mój ostatni przepis opublikowany na blogu czyli sałatka selerowa z kukurydzą, ogórkiem konserwowym i orzechami włoskim i bije rekordy popularności na Facebook'u. Dzisiaj rano powstała
Moja smaczna kuchniaCały tydzień czekam na ten moment, kiedy nadejdzie sobota i wreszcie będę mogła zrobić zdjęcia moich nowych przepisów. Dzisiaj jest właśnie sobota, a od rana wymyśliłam
Moja smaczna kuchniaNajpopularniejszym daniem typu gyros jest uwielbiana sałatka warstwowa. Wielu z nas też robi zapiekankę gyros lub pizzę. Dzisiaj mam dla was pomysł na pyszne kotleciki z
Danka PichciDziś zapraszam na tradycyjny, drożdżowy, wigilijny kulebiak z kiszoną kapustą i grzybami. Ciasto jest mięciutkie, nadzienie soczyste i pełne smaku, idealny jako dodatek
Rozpustne gotowanie5 / 5 ( 89 votes ) Zakwas buraczany na barszcz czerwony z nutką chrzanu Zakwas buraczany z nutka chrzanu, daje niesamowity barszcz. Dzięki niemu ta zupa wkracza w
Ogrodnik w podróżySkładniki: 3 jajka 60 g mąki 1 marchewka (ok. 100 g) 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia sól, pieprz, słodka papryka dodatki: 69 łososia wędzonego kanapkowego roszponka
czarrna od kuchniDanie, które dzisiaj polecam króluje u mnie na wszystkich przyjęciach rodzinnych i z okazji świąt. Karkówka w ten sposób przygotowana jest soczysta i aromatyczna. Jest to
Danka PichciTakie śledzie jadłam pierwszy raz 15 lat temu. Bardzo mi wtedy smakowały i od tej pory robię je na każde święta i nie tylko. Na szczęście
Danka Pichci