Zapiekane naleśniki à la carbonara 117Parmezanowe ciasto naleśnikowe nadziane plastrami boczku i żółtego sera, zapieczone pod pierzynką sosu à la carbonara. Ten przepis jest mistrzostwem świata, danie wprost stworzone dla miłośników
ProstePesto.pl
Naleśniki zasmażane z serem 111Dziś naleśniki z serem ale na ostro, tym razem nie na słodko. Użyłam tutaj sera feta i sera twardego Mimolette. Zasmażone naleśniki smakują wybornie, polecam. Naleśniki
Moje Małe Czarowanie
Kanapka z kaczką, grillowaną papryką i patisonem 119Dziś zapraszam na pyszną, pożywną i smakowitą kanapkę, mega kanapkę. Grillowana papryka, patison i soczyste mięso z kaczki, takie oto składniki są w tej kanapce. Polecam
Moje Małe Czarowanie
Tosty z masłem z nerkowców i awokado 132Pyszne, chrupiące, zdrowe i wegańskie Tosty z masłem z nerkowców i awokado , z pomidorem, sałatą i ziarnami sezamu. Polecam sałatę rzymską, która swoją chrupkością i soczystością
Moja Delicja
Chleb na mące mieszanej na zakwasie 131Ten zakwasowiec wspomagany jest drożdżami a to tylko dlatego że chciałam mieć szybko pyszny chleb, nie miałam czasu czekać. I tak oto chleb jest na zakwasie
Moje Małe Czarowanie
Baba ghanoush – pasta z pieczonego bakłażana 119Pieczony bakłażan, tahini, sok z cytryny, czosnek – baba ghanoush Baba ghanoush, czyli pasta z opiekanego bakłażana to zaraz po hummusie najbardziej znane i lubiane bliskowschodnie
Tajemnice Smaku
Baba ghanoush – pasta z opiekanego bakłażana 112Pieczony bakłażan, tahini, sok z cytryny, czosnek – baba ghanoush Baba ghanoush, czyli pasta z opiekanego bakłażana to zaraz po hummusie najbardziej znane i lubiane bliskowschodnie
Tajemnice Smaku