Fasola czerwona [TUTAJ] 2 śledzie, matiasy w oleju 2 cebule średnie 2 ogórki kiszone 3 jajka ugotowane 1 puszka fasoli czerwonej [TUTAJ] 2 łyżki przecieru pomidorowego
Kulinarny karnet ChristopheraKilka listków sałaty lodowej, 2 pomidory pokrojone w ósemki, 5-6 suszonych pomidorów (włoskich z słoika) pokrojonych w paski, 1/3 czerwonej, zielonej i żółtej
Kulinarny karnet ChristopheraSkładniki na 4 porcje: Tuńczyk firmy Food&Joy 1 puszka tuńczyka w oleju w kawałkach ½ puszki kukurydzy [TUTAJ] 2 korniszony ½ paczki sałat mix 1
Kulinarny karnet ChristopheraOliwki czarne firmy Food@Joy Składniki: 3 duże twarde dojrzałe pomidory 1 ogórek 1 cebula (najlepiej czerwona) 1 jasnozielona papryka oliwki czarne z pestkami ( Grecy
Kulinarny karnet ChristopheraSkładniki: 1 awokado sok z cytryny 50 g szynki surowej lub polędwicy surowej 1 mandarynka sos: 1łyżka oliwki 1łyżka soku z cytryny 1 łyżka winiaku szczypta
Kulinarny karnet ChristopheraSkładniki; 1 puszka tuńczyka,180g 1/2 puszki kukurydzy ,110 g 1 pomidor 1 łyżka aceto balsamico 1 łyżka oliwki 1 łyżka bazylii sól,pieprz Tuńczyka i
Kulinarny karnet ChristopheraTę słynną sałatkę podaję dzisiaj w wersji bardzo zmodyfikowanej. Serwuję ją jako przystawkę w galaretce winnej dla dorosłych, dla dzieci bez alkoholu. 20 dag
Kulinarny karnet ChristopheraTeraz jest sezon na najsmaczniejsze młode ,świeże warzywa.Trzeba to wykorzystać i komponować różniste sałatki. Proponuję zastosowanie wspaniałych szparagów ,młodej ,kruchej kapustki i tryskających radością truskawek.
Kulinarny karnet ChristopheraSkładniki: 250g szparagów zielonych lub białych 1 grapefruit Sos. 100ml śmietany 3 łyżki białego wytrawnego wina 3 łyżki mięty ,świeżej ,posiekanej sól ,pieprz Wykonanie: Szparagi
Kulinarny karnet ChristopheraSkładniki: 1 kg młodej kapusty 150 g oscypka 1 pęczek koperku 50 g orzeszków ziemnych uprażonych Sos: 200ml śmietany kwaśnej 100 ml jogurtu 3 łyżki octu
Kulinarny karnet ChristopheraSkładniki: 100g sałaty mix 200g łososia wędzonego 300g makaronu ,świderki 2 łyżki sezamu uprażonego 1 łyżeczka przyprawy "Kucharek" sos: 150ml jogurtu naturalnego 3 łyżki majonezu 1
Kulinarny karnet ChristopheraSałatka genialna w swojej prostocie i szczególnie smaczna teraz, kiedy mamy młode cukinie. Cukinię kroimy na cienkie plasterki i polewamy delikatnym sosem pomarańczowym lub innym ostrzejszym
Kulinarny karnet ChristopheraSałatka łatwa ,lekka ,łagodna ,tchnąca świeżością i radością .Prażony czarny sezam dodaje tajemniczego uroku i wprowadza nutkę oryginalnego smaku. Składniki na 2 porcje: 2 świeże dojrzałe
Kulinarny karnet ChristopheraSkładniki: arbuz-soczysty i aromatyczny melon miodowy -sama słodycz melon galia- fala aromatu i delikatności mozzarella - kuleczki śnieżnobiałe sałata lodowa-świeża zieleń mięta świeża - otrzeźwienie Sos
Kulinarny karnet ChristopheraSkładniki: 1 główka sałaty rzymskiej mini 1 owoc persy mony 4 plastry szynki szwarcwaldzkiej 1 owoc granatu 2 mandarynki 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka
Kulinarny karnet Christophera