Dziś zaczęłam trzeci dzień postu oczyszczającego i choć bardzo lubię mięso, wszelkiego rodzaju placki i naleśniki i myślałam, że będzie mi baaaardzo trudno żywić się tylko
Smaki ArmineKlasyka na polskim stole – surówka z marchewki i jabłka. Uwielbiana przez dzieci i dorosłych. Nie mogło zabraknąć jej na blogu, prawda? 3-4 większe marchewki
Smaki Na TalerzuDzisiaj zdrowo, fit i zielono, czyli surówka z kapusty pekińskiej, jarmużu, marchewki i jabłka, która podbiła ostatnio moje serce. Jest nie tylko zdrowa, ale i genialnie
PatiGotujeSałatka z gotowanymi jajkami, świeżym ogórkiem oraz posiekaną zieleniną (bazylią, koperkiem i pietruszką) to pomysł na niskokaloryczne drugie śniadanie. Poniższa sałatka jest szybka do przygotowania, chrupiąca
UgotowaćUpieczenie łososia do trudnych rzeczy nie należy. Jednak, aby nadać mu wyjątkowy smak bardzo ważna jest marynata. Pieczony łosoś z miodowej marynacie jest delikatnie słodki i
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Kurczak z miodowej glazurze z grilla to moja propozycja na to danie. Dodatek miodu sprawi, że będą one chrupiące i soczyste w środku. Nie martwcie się
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!To sałatka na każdą okazję. Szybka i smaczna. Składniki (na dwie salaterki): 1 sałata lodowa 2 ogórki 1 podwójny filet z kurczaka 3-4 pomidory sól
Kuchnia domowa AniPamiętacie jak pisałam o kiszonej kapuście pekińskiej? Kiszę ją nadal i wykorzystuję do surówek takich jak ta. Kapusta coolwrap to kapusta płaska jak talerz, bardzo zdrowa
Moje Małe CzarowanieWarzywa z zupy można zagospodarować. Składniki: 4 marchewki 2 pietruszki 1 por 1 seler 2 jajka 1 mała puszka groszku konserwowego 1 mały słoiczek kaparów
R'n'G KitchenMłoda kapusta po wiejsku Pyszna, młoda kapusta po wiejsku , po prostu nie można się oprzeć . Doskonała przystawka lub nawet danie główne jeśli dodać np . świeże, pieczywo
Ogrodnik w podróżySkładniki: 2 łodygi selera naciowego 1 puszka kukurydzy 2 pojedyncze piersi z kurczaka pół główki kapusty pekińskiej 1 puszka ananasa olej do smażenia Sos: 3 łyżki
Krokusowy DomKażdy zna, dla mnie najlepszy dodatek do smażonych czy pieczonych mięs, nawet tych z grilla. Przygotowuję ją na kilka sposobów: z jogurtem naturalnym ze śmietaną w
Zasmakuj KuchniSKŁADNIKI: - tuńczyk w sosie własnym - 1/2 puszki - jajo ugotowane na twardo - 1 szt. - sałata rzymska - 4 liście - rukola - 2 garści - pomidorki koktajlowe - 5 szt. - słonecznik łuskany
Być w dobrej formie i tryskać pozytywną energią przez cały czasSkładniki: 300 g piersi z kurczaka mała puszka kukurydzy 150 g ugotowanej marchewki czerwona cebula 2 duże jajka lub 3 małe jajka 100 g sera żółtego
NA MOIM TALERZULekka, wiosenna surówka dla tych, którzy ubóstwiają świeży aromat i smak lubczyku. Składniki: 1 sałata 200 g pomidorków koktajlowych 1 opakowanie mini mozzarelli 2 garści liści
R'n'G Kitchen