https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Bardzo lubię czerwoną kapustę, ale o tym już Wam wspominałam ( klik ) . Kapusta połączona z suszonymi śliwkami daje bardzo smakowity efekt. Idealnie
Di gotujeBuraczki Buraczki mogę jeść pod każdą postacią, przyprawione i ugotowane bez przypraw... Robione u mnie dość często i w dużych ilościach Składniki: (duża miska) ok 1
W Moim Magicznym Domuhttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Uwielbiam czerwoną kapustę i mogę ją jeść pod każdą postacią. Tą surówkę przyrządzam bardzo często i zawsze jest pyszna. Często używam
Di gotujeRewelacyjna. "recyklingowa" przekąska, idealna na małe i większe przyjęcia. Sprawdza się świetnie, wszystkim smakuje. Przygotowuje się ją niezwykle łatwo i szybko, a jak? Od dłuższego już
6nieboSkładniki: 1/4 małej główki białej kapusty (około 500 g); 2 duże marchewki; Biała część średniego pora; 1 średnia, czerwona papryka; 1 średnia, żółta papryka; 1 średnia
Gospodyni MiejskaZdrowa i smaczna surówka z marchewką, porem i jabłkiem to pyszny dodatek do obiadu. Składniki: 4 średnie marchewki mały por 2 średnie jabłka łyżka majonezu łyżka
e-PrzepisyKulinarneW marcu jak w garncu, prawda stara jak świat. Raz słońce, raz deszcz i śnieg. Ciśnienie skacze w górę i w dół. Frustracja, złość, zmęczenie. Takie
pieprzny smaczekPor to dość specyficzne warzywo, często niedoceniane i mało popularne, chyba przez wzgląd na swój ostrawy smak. Nie bez kozery por to składnik włoszczyzny. Ja nie
Mieszam w GarnkuColesław jest to jedna z ulubionych surówek zarówno moich jak i mojego syna. Tu przyznam się do "grzechu", ostatni raz robiłam ją jakieś 12 lat temu
Blondynka GotujeNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Dzisiejsza propozycja na LunchBox to sposób na wykorzystanie domowych przetworów. W lato zrobiłam kilka
Fabryka pomysłówPieczona marchewka z morelami i migdałami czyli pyszne danie samodzielnie lub dodatek do innych potraw. Można spożywać na ciepło jak i na zimno. Sprawdzi się również
Mohiellahttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Colesław - popularna surówka z surowej, białej kapusty. ( Sama nazwa surówki pochodzi z języka niderlandzkiego od słowa koolsla , które
Di gotujePasta z wędzonej makreli... Potrzebujemy: 1 makrela wędzona (ok. 250 g) 1 mała cebulka 2-3 łyżki majonezu (możemy zastąpić jogurtem lub śmietaną) świeżo mielony czarny
Pelusiowa KuchniaPomidorowa pasta z wędzonej makreli... Potrzebne będą: 1 wędzona makrela ok. 250 g 1 cebula 2-3 łyżki majonezu 1 łyżka koncentratu pomidorowego pieprz, papryka słodka
Pelusiowa KuchniaSurówka z kiszonych ogórków... Składniki: 6 kiszonych ogórków 1 średnia czerwona papryka 1 mała cebula kopiasta łyżka natki pietruszki pieprz oliwa Ogórki kiszone kroimy w cienkie
Pelusiowa Kuchnia