Pyszna przystawka, kolacja lub przekąska – idealna do wina! Podpłomyki z ricottą i pomidorkami konfitowanymi pasują do tego trunku idealnie, ale będą też świetne na śniadanie
FlymetothespoonTo jedna z tych sałat którą się bardzo lubi albo nienawidzi przez dodatek selera naciowego. Jednak nikt nie zaprzeczy że jest to bardzo zdrowy i pęłny
MohiellaLekka surówka z czerwonej kapusty bez majonezu , za to doprawiona sosem na bazie oleju i soku pomarańczowego, to moja dzisiejsza propozycja dla Was. Bazą tej surówki
MeCooksCo powiecie na pyszną tartę z serkiem kozim i gruszkami, idealną na sezon jesienno-zimowy, która świetnie będzie smakowała z zieloną sałatą doprawioną winegretem. A jeśli
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaCzy też tak macie że robiąc gołąbki z kapusty włoskiej zostaje środek taki żółciutki z samej kapusty. Te liście są za małe na gołąbki i ciężko
Moje Małe Czarowanie5/5 - (1 głos) Deska serów i przekąsek jest doskonała na każde przyjęcie. Przygotowanie nie wymaga dużej ilości czasu, a to jak będzie ona ostatecznie wyglądać, zależy
Kuchnia BazyliiCo powiecie na kremową fetę z oliwkami, pomidorkami i sosem tahini? Będzie idealna na Sylwestra, każde przyjęcie i przekąskę dla gości – świetna razem z chlebem do
FlymetothespoonŚledzie w śmietanie z cebulą czerwoną, jabłkiem i ogórkiem kiszonym. Tradycyjne polskie śledzie w śmietanie. Kto nas zna już wie, że śledzie przygotowujemy na wiele sposobów
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięJestem wielką fanką tart – tych na słodko, jak i na słono. Ta wersja jest stworzona specjalnie dla wegan, ale zasmakuje nie tylko im! Quiche wegański z
Flymetothespoon