Kiedy nie ma co wrzucić do garnka warto sięgnąć po ten prosty przepis na fasolkę z pomidorami. Wystarczy trochę go "dorobić " i od razu mamy
zielonacukinkaZapewne większość z Was myśląc o muffinkach ma przed oczami słodkie wypieki. Z owocami, czekoladą, polewami, posypkami. A u mnie dzisiaj babeczki na wytrawnie. Nadziane szyneczką
Z Majeczką w kuchniNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
kulinarnyswiatdomiNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
kulinarnyswiatdomiSurówka colesław - świetnie smakuje zarówno z ryżem jak i ziemniakami. Pasuje zarówno na rodzinną imprezę jak i do podania na co dzień. Jej sekret tkwi w
Pani domowaskładniki: 1 dojrzałe awokado 1-2 łyżki soku z cytryny 1 ząbek czosnku sól, pieprz opcjonalnie: 1 łyżka oliwy z oliwek lub oleju lnianego wykonanie: Awokado
Domowy Smak JedzeniaPyszna sałatka w 10 minut. Składniki: 1 słoiczek pieczarek marynowanych 10 dag żółtego sera 2 jajka ugotowane na twardo sól i pieprz do smaku majonez Wykonanie
Tradycyjna KuchniaPyszna sałatka, na przekąskę, kolację lub lekki obiad. Delikatna kasza z dodatkiem wędzonego kurczaka i świeżych warzyw doprawiona musztardowo - miodowym dressingiem. Polecam :-) składniki: 100 g kaszy
babka w formieDzisiaj proponuję Wam przepis na pyszne kanapki ze szpinakiem, serem pleśniowymi migdałami, które świetnie sprawdzą się jako lunch, przekąska na podwieczorek lub na piknik wraz z
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaOsiem albo dziewięć lat… Dokładnie tyle czasu minęło od kiedy weszłam w posiadanie przepisu na tą pieczeń do dnia, w którym w końcu zdecydowałam się
Smaki Na TalerzuDziś Międzynarodowy Dzień Pizzy, dlatego… robimy pizzę!;) Ostatnio pizza ta to nasz faworyt jeśli chodzi o bezmięsne specjały:) Z ciastem pracuje się bardzo dobrze, a
Smaki Na TalerzuTakie ziemniaczki świetnie się sprawdzą wtedy, gdy będziecie chcieli zaskoczyć swoich gości i podać coś innego niż smażone kuleczki ziemniaczane, bądź frytki. Nie tylko sprawdzą się
Smaki Na TalerzuTaki serek po raz pierwszy jadłam jakieś 10 lat temu. Było to podczas kursu gotowania, na który namówiła mnie kuzynka. Bardzo miło wspominam ten czas. Wiele
Smaki Na TalerzuLubicie chrupać?;) Na pewno tak. Osobiście bardzo lubię gdy w daniu coś mi chrupie: skórka świeżo wypieczonego pieczywa, chrupiąca panierka z kukurydzianych płatków czy podprażone ziarna
Smaki Na TalerzuCzosnkowe przekąski na bazie chrupiących krakersów, aromatycznych oliwek, łagodnych pomidorków i wyrazistego kremu balsamicznego doskonale sprawdzą się na przyjęciowym stole. Składniki: 300g serka śmietankowego 3 ząbki
Szalona Kuchnia Eweliny