królewska to szybki, smaczny i lekki posiłek. Wystarczy tylko pokroić kilka składników, wymieszać i gotowe. Idealna zarówno na święta, jak i drugie śniadanie do pracy. Świetnie sprawdzi jako imprezowa przekąska. Gwarantuję, że szybko zniknie ze stołu! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na sałatkę królewską: 1 słoik selera konserwowego (ok. 350 g) 1 puszka kukurydzy konserwowej 1/2 pora ( około
Gotuj z PrezesemŚwietnie sprawdzą się na drugie śniadanie, ze szklanką ciepłego kakao – dla mnie to zestaw idealny! Można je również zapakować w pudełeczko dziecku do szkoły, takie ciasteczka będą świetną przekąską. Do moich ciasteczek owsianych dodałam kawałki gorzkiej czekolady, ale można użyć ziaren np. słonecznik, pestki dyni czy suszonych owoców np. żurawina. Dodatki możemy wymieniać w nieskończoność, dopasowując je pod nasze
Gotuj z Prezesemwigilijnych i świątecznym menu. Śledzik – wiadomo musi być. Tak więc przedstawiam Wam mój pomysł na tą rybkę, a mianowicie śledzie po florencku . Śledzie po florencku to bardzo smaczna przekąska ze śledzia z dodatkiem suszonych pomidorów, cebuli oraz natki pietruszki. Tylko kilka składników, a śledzik jest pierwsza klasa. Do ich przygotowania możemy użyć solonych filetów śledziowych a’la matjas
Gotuj z Prezesem