przekąska - 23005 przepisów (strona:1123/1534)

TRUSKAWKOWO – BORÓWKOWE SMOOTHIE 211

Dobrze jest zacząć dzień wielką szklanką zdrowego koktajlu. A najlepiej owocowym, TRUSKAWKOWO - BORÓWKOWYM SMOOTHIE! Artykuł TRUSKAWKOWO – BORÓWKOWE SMOOTHIE pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
domowe nachosy 146

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); składniki: 150 g mąki kukurydzianej 150 g mąki orkiszowej 35 g masła 175 ml gorącej wody 1/2 łyżeczki soli wykonanie: Mąkę kukurydzianą mieszamy

Domowy Smak Jedzenia
Mleczna kanapka 185

Praktycznie wszystkie dostępne na rynku “mleczne kanapki” mają podobny skład. Trochę mleka (w proszku), jajka (w proszku), olej palmowy, cukier (lub, co gorsze –

Kucharzyca
KRUCHE BABECZKI Z KOZIM SEREM I BURAKIEM 262

KRUCHE BABECZKI w wytrawnej wersji z kremowym kozim serkiem, słodkim... Artykuł KRUCHE BABECZKI Z KOZIM SEREM I BURAKIEM pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
CHLEBEK ARABSKI Z ZIOŁAMI 244

CHLEBEK ARABSKI to nic innego jak proste ciasto na pizzę,... Artykuł CHLEBEK ARABSKI Z ZIOŁAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Mięso mielone z indyka z pełnoziarnistym makaronem i pomidorem 190

Kolejny propozycja na smaczne, proste i pożywne danie. Mięso mielone świetnie komponuje się z pełnoziarnistym makaronem i z dodatkiem pomidora. Ciekawa propozycja na obiad lub wczesną

Truskawkowa Fiesta
Ziemniaki zapiekane z bekonem i serem pleśniowym 120

Pyszne połączenie pieczonych ziemniaków z bekonem i sosem.  Składniki 1 kg ziemniaków 2 czerwone cebule 200 g bekonu natka pietruszki  ser blue Sos : ¾ szklanki

R'n'G Kitchen
MŁODA BOTWINA Z PARMEZANEM 159

Lekko duszona BOTWINA Z PARMEZANEM w winno-miodowym sosie to doskonały... Artykuł MŁODA BOTWINA Z PARMEZANEM pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Sajgonki (z mięsem mielonym i warzywami) 240

https://www.facebook.com/Di.gotuje     http://digotuje.blogspot.com Sajgonki są tradycyjną potrawą kuchni wietnamskiej. Troszkę przypominają polskie naleśniki, lecz ich smak jest zupełnie inny.  Składają się

Di gotuje
HUMMUS Z CZARNEJ FASOLI 172

HUMMUS nie musi się kojarzyć jedynie z ciecierzycą. Proponujemy aromatyczny... Artykuł HUMMUS Z CZARNEJ FASOLI pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Drożdżowe racuchy mamuchy! 209

Puchate, miękkie w środku i chrupiące na bokach! Trochę tłuste i kaloryczne ale naprawdę warto (: Ja uwielbiam z cukrem pudrem i suszoną żurawiną. Smacznego!    

Pora na pora i pomidora
GRILLOWANA CUKINIA Z BAZYLIĄ I MIĘTĄ 163

GRILLOWANA CUKINIA jest świetna bez żadnych dodatków, ale w połączeniu... Artykuł GRILLOWANA CUKINIA Z BAZYLIĄ I MIĘTĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
PIZZA Z PESTO, SZPINAKIEM I GRANATEM 213

PIZZA Z PESTO SZPINAKIEM I GRANATEM to dość niecodzienne połączenie smaków i może budzić pewne obawy. Jednak niepotrzebnie - jest doskonała. Artykuł PIZZA Z PESTO, SZPINAKIEM I

COOKMAGAZINE
Pierożki drożdżowe z kurczakiem, pieczarkami i serem żółtym 217

Pyszne pierożki - idealne na małe i duże okazje, imprezy i spotkania. Pyszne na gorąco (można odpiec je w piekarniku), jak i na zimno. Idealne do zabrania

Kto ugości moich gości?
Szparagi zapiekane 130

Sezon na szparagi rozpoczęty. Proponujemy w chrupiącej panierce. Składniki pęczek zielonych szparagów 2 jajka pół szklanki maki Panierka : szklanka bułki tartej pół szklanki startego parmezanu sól

R'n'G Kitchen

Proponowane wyszukiwania