Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
W garach u GosiGołąbki z suszonymi grzybami to pomysł na wegeteriańskie gołąbki z grzybami. To dość pracochłonne danie niemniej jednak gdy robię gołąbki przypomina mi się dzieciństwo, jak mama
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Kolejny raz postanowiliśmy w naszym daniu wykorzystać szparagi. Carbonara ze szparagami to dość nietypowe połączenie składników – kto by się spodziewał, że boczek, szparagi i jajko
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Majówkowe, ciepłe dni były dla mnie nie tylko okazją do odpoczynku, ale i do pichcenia w kuchni, na które ostatnio miałam niezwykle mało czasu. Zainspirowana świetnym
Ostra na SłodkoZawsze, kiedy zapowiada się ciężki dzień, a dobry nastrój znika nie wiadomo gdzie, sięgam po odrobinę czekolady. Nie przepadam za nią, ale od czasu do czasu
W mojej kuchniDopadła mnie ochota na tuńczyka, więc kontynuuję publikowanie przepisów z jego udziałem. Dziś danie główne inspirowane kuchnią grecką - chrupiące pakieciki z tuńczykiem i ricottą. Rukoli, mięcie
Weekendy w domu i ogrodzieMaj! Na pewno każdy z Was ma na ten piękny miesiąc apetyczny plan w końcu cały rok czekaliśmy na niego z utęsknieniem, pogoda dopisuje, bzy
Wanilia i KardamonSkładniki : • 0.5 kg białego sera • 2 jajka • 1,5 szklanki mąki pszennej • 2 łyżeczki cukru waniliowego • bułka tarta • masło Przygotowanie : Ser rozgniatamy widelcem, dodajemy mąkę, cukier
KUCHNIA POLSKAPierożki nadziewane twarogiem utartym z czosnkiem niedźwiedzim i polane aromatycznym masełkiem. Przepyszne! A produkty do ich przygotowania nie zawierają laktozy, więc osoby z nietolerancją również mogą
https:KKuchniaMniamPod zabawną nazwą chrupiące świerszczyki kryją się pyszne, malutkie rogaliki. Skąd nazwa? Pamiętacie niemiecki program na rtl,, Ich bin ein Star – Holt mich hier raus? Znany
dolcevitainmykitchenZa oknem słońce, jest ciepło więc sezon grillowy w pełni. Grillowanie to przede wszystkim spotkanie w gronie znajomych, przyjaciół i rodziny, jednak warto zadbać aby takie
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!To danie gości u nas zazwyczaj wtedy kiedy zostaną ziemniaki z obiadu z wcześniejszego dnia. Ja bardzo lubię kopytka na słodko tzn, polane rozpuszczonym masełkiem i
Radość kipiąca uśmiechem.Składniki: ziemniaki ugotowane 1 kg, twaróg półtłusty 50 dag, mąka tortowa +- 50 dag, jajka 2 sztuki, śliwki +- 50 dag, cukier - ile potrzeba, woda wrząca 4 litry
W Mojej Kuchni LubięI kolejna propozycja Madzi na słodki deserek. Sernik Oreo robi się bardzo szybko, jednak zanim będziecie mogli go spróbować musi postać dobrych kilka godzin w lodówce
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Madzia w ostatni weekend miała swoje święto z tej właśnie okazji powstał tort bezowy z musem malinowym. Delikatny, chrupiący i rozpływający się w ustach. Mus malinowy
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!