Dzisiaj mam dla Was propozycję na przekąskę, którą możecie podać gościom na przyjęciu ale równie dobrze możecie ją zaserwować na śniadanie. Pieczone kiełbaski w cieście francuskim
mecooksCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuDelikatny krem kakaowo-orzechowy, który w smaku bardzo przypomina popularne smarowidło czekoladowe. Jest prosty w przygotowaniu, a długie blendowanie orzechów zdecydowanie wynagradza nam smak kremu. To
Gotowanie i blogowaniePieczone śliwki + lody waniliowe + sos karmelowy + płatki migdałowe = LOVE :) Deser banalny w swojej prostocie, a mega zachwycający w smaku- idealny na dziś, na jutro i
Kraina Miodem PłynącaJeśli macie ochotę na zdrową i szybką sałatkę trafiliście dobrze. Sałatka w przepisie poniżej taka właśnie jest. Sałatka z awokado i buraka ćwikłowego Nie musicie nic
mecooksSałatka zawiera tylko 4 składniki, które pewnie każdy ma w swojej spiżarni. Jak większość moich przepisów szybko smacznie i bez roboty, ale do tego pewnie już
IMPRESJA SMAKUKokosowe naleśniki to strzał w dziesiątke. Szybkie w przyrządzeniu i pyszne. Do tego są puszyste i w mgnieniu oka znikają z talerza. Zostało mi pół puszki
kuchniabellissima.wordpress.comDzisiejsza moja propozycja to propozycja idealna na przystawkę jak i na przekąskę. Często gdy organizujemy przyjęcia czy małe spotkania z przyjaciółmi, zastanawiamy się nad menu. Kanapeczki
mecooksKiedyś lubiłam paprykarz z wiejskim masełkiem i świeżą bułką... Dziś? Nie jadam już tych sklepowych, ponieważ każdy, na który trafiam - nie nadaje się do spożycia. Po
Di gotujeJesienny, wegetariański pasztet Ma jedwabistą, zwartą konsystencję, co dla mnie jest podstawą udanego pasztetu. Ma wspaniały kolor i łatwo się kroi. Dynia w połączeniu z soczewicą
BullioRzym. Federico Fellini. Wieczne miasto w obiektywnie ponadczasowego artysty. Razem z Fellinim podziwiać będziemy nie tylko rzymskie symbole: wilczycę kapitolińską, bazylikę Santa Maria Maggiore, Łuk Konstantyna
COOKMAGAZINEJesienny, wegetariański pasztet Ma jedwabistą, zwartą konsystencję, co dla mnie jest podstawą udanego pasztetu. Ma wspaniały kolor i łatwo się kroi. Dynia w połączeniu z soczewicą
BullioCzęsto oglądam programy kulinarne. Kilka razy oglądając jeden z takich właśnie programów złapałam się na tym, iż są ludzie, którzy naprawdę nie lubią pasztetu. Nie wiem
mecooksNa drzewie już prawie ani śladu po śliwkach a mnie się przypominało, że jakiś czas temu robiłam wege smalczyk. Wg mnie jest o niebo lepszy
Bon Appetit MałgorzatySkładniki: natka z 2 selerów orzeszki arachidowe (2 łyżki) oliwa z oliwek (1/4 szklanki) sól do smaku Czas przygotowania: 5 minut Przygotowanie: Natkę selera myjemy i
Weganka gotuje