Jeśli lubicie jeść zdrowe potrawy i smakujące tak jak podane w najlepszej włoskich restauracji to musicie spróbować tego dania. W tym daniu połączyliśmy składniki, które są
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Bardzo często szukamy inspiracji na przygotowanie pysznej sałatki do potraw z grilla. Jedną z naszych ulubionych sałatek była i cały czas jest sałatka ziemniaczana – idealnie
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Pyszny i prosty do zrobienia sos kurkowy,idealny do mięs i makaronów.Bardzo aromatyczny i kremowy według przepisu Magdy Gessler-polecam wypróbować!! Składniki: 200 gr kurek (opakowanie) 1 średnia cebulka 2 łyżki masła kilka suszonych grzybów odrobina oleju 200 ml śmietany 30 % kilka gałązek natki pietruszki sól i pieprz Przygotowanie: Cebulę kroję w drobną kosteczkę i podsmażam aż się
Swojskie jedzonkoSkładniki: Zaczyn: 75 g świeżych drożdży; 1 łyżeczka białego cukru; 1 łyżka mąki pszennej; 2 łyżki letniego mleka. Ciasto: Cały zaczyn; 500 g mąki pszennej; 250
Gospodyni MiejskaSkładniki: 800 g mięsa wołowego na gulasz; 2 duże, czerwone papryki; 1 duży pomidor; 2 średnie cebule; 4 ząbki czosnku; 1 łyżka kminku; 6 łyżek słodkiej
Gospodyni MiejskaPanna cotta - banalnie prosty deser z włoskimi korzeniami. Banalny tylko z powodu prostoty przygotowania. Smak jest obłędny! Cudowny śmietankowy smak kremówki i prawdziwa wanilia. Tylko cztery
Codzienna kuchnia niecodzienna"Słodki Zielnik Lary" to książkowy debiut Lary Gessler, w którym pokazuje nowe zastosowanie dla dobrze znanych nam już ziół. Artykuł Słodki zielnik Lary pochodzi z serwisu
COOKMAGAZINE22 lipca rusza 4. edycja Targów Książki Kulinarnej. SMAKUJEMY –... Artykuł 22-24 LIPCA – IV EDYCJA TARGÓW KSIĄŻKI KULINARNEJ – WARSZAWA pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESałatka Cezar... Chrupiące, zielone liście sałaty rzymskiej. Plasterki chrupiącego boczku. Słone fileciki anchois. Płaty wyrazistego parmezanu. Kawałeczki kurczaka i grzanki. Oblane sosem na bazie jaj
Gospodyni MiejskaPrzepis, który dziś Wam przedstawię, pochodzi z jednego z odcinków 'Kuchennych Rewolucji' pani Madzi Gessler. Łosoś wychodzi bardzo delikatny, aromatyczny, troszkę pikantny za sprawą musztardy
My Culinary Art