Uwielbiam wymyślać ” coś z niczego”! Najlepsze pomysły zwykle przychodzą do głowy wtedy , kiedy to lodówka świeci pustkami , a głód doskwiera. Tak było właśnie tym
Ostra na SłodkoTak , dobrze czytacie – zrobiłam placuszki / kotleciki ze znanych chyba wszystkich zupek chińskich! Łatwe , szybkie i niesamowicie smaczne! Są świetnym pomysłem w te dni , kiedy nie
Ostra na SłodkoJak wiecie jestem ogromną wielbicielką nie tylko słodkości i naleśników , ale i wszelkiego rodzaju kasz! Kasza gryczana , jęczmienna , kuskus , kukurydziana i jaglana nie mają przede mną
Ostra na SłodkoWpis zawiera lokowanie produktu. Recenzja jest całkowicie moją opinią w żaden sposób nie ukierunkowaną przez firmę Suempol. Jakiś czas temu dostałam od firmy Suempol ( http://tatar.suempol.pl
Ostra na SłodkoJak wiecie uwielbiam wszelkiego rodzaju racuchy i kotleciki . Z kaszy … z ryżu … z ciasta naleśnikowego czy też warzyw. Dziś mam dla Was przepis na
Ostra na SłodkoJak wiecie ze mnie to takie „Pomysłowy Dobromir” ( jak to mama mówi ;) ) i zrobienie czegoś z niczego , absolutnie nie stanowi dla mnie problemu! Dziś
Ostra na SłodkoNo to oglądamy! http://www.jak.tv/movies/jak-zrobic-burgery-z-fasoli-i-kaszy-jaglanej
Ostra na SłodkoWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Aromatyczne pulpeciki mięsne gotowane w sosie z dodatkiem warzyw posmakują chyba każdemu. Są miękkie, delikatne i bardzo pyszne! Podałam
Marta GotujeLubicie ryby? Bo ja bardzo. Kiedyś jadłam ich znacznie więcej niż teraz. Ale kiedyś miałam też łatwiejszy dostęp do nich :) Nie mam niestety w
Codzienna kuchnia niecodziennaZapraszam Was dzisiaj na bardzo zdrowy obiad, kolację czy po prostu przekąskę. Moje stałe czytelniczki już wiedzą, że u mnie raczej lekko i pysznie. Unikam tłuszczów
pieprzny smaczekZapomniałam wstawić przepis wcześniej..Była sałatka makaronowa do której zużyłam połowę puszki kukurydzy ..no a drugą połowę wykorzystałam do zrobienia kotlecików ..pomysł podpatrzyłam tutaj
Moje domowe kucharzenieZupełnie nie mam pojęcia czemu taki sos nazywa się myśliwskim . Chyba , że chodzi o to , że jest w nim to co się upoluje . Jak go zwał
Buniabaje w kuchniZ reguły robię je przy okazji przygotowywania jakichś faszerowanych warzyw ( papryka, cukinia, gołąbki), gdy zostanie mi nadmiar farszu. Można je jednak zrobić specjalnie i podać z
Buniabaje w kuchniPatisony to dietetyczne i bardzo delikatne warzywa. Najprostszy sposób na ich przygotowanie to usmażenie ich w formie placuszków w panierce. Przepis na smażone patisony: SKŁADNIKI
Moje Kuchenne RewelacjeUtrafienie z ilością farszu do gołąbków lub wszelkiego rodzaju faszerowanych warzyw graniczy czasem z cudem. Dawno już przestałam się tym martwić - po prostu z farszu którego
Buniabaje w kuchni