Najważniejsze w mojej kuchni jest to, by gotować z sercem. Tworzenie obiadu ma być przyjemnością i radością dla podniebienia. Gołąbki uwielbia cała moja rodzina, są smaczne
czarrna od kuchniTaki jesienny misz masz dziś na talerzu. Pyszne danie jesienne z mnóstwem składników odżywczych dziś na talerzu proponuję. Jarmuż bogactwo zdrowia, soja źródło białka i pyszne
Moje Małe CzarowanieHej! Sałatka z paluszkami surimi ma tę zaletę, że szybciutko się ją robi. Można dowolnie komponować swoje składniki i za każdym razem jest wyśmienita. Zróbcie ją
Tylko pysznieHej! Dzisiaj gołąbki raz jeszcze. Tym razem z innym farszem, ale również doskonałym. Polecam szczerze i myślę, że do nich wrócicie. Potrzebujemy: Czytaj więcej »
Tylko pysznieUwielbiam dania z makaronem. Zwłaszcza takie szybkie, które mogę przygotować w kilka chwil po przyjściu z pracy. Tym razem wybór padł na makaron z dodatkiem brukselki
Smakołyki AsiZawsze lubiłam buraki, ale ostatnio ich smak wyjątkowo za mną chodzi, co dzień jem kilka sztuk i ciągle mi mało ;) Lubię buraki pieczone, w zupie, na
Kasia SarnaIdealne, pachnące smarowidło do kanapek. Takie pesto super smakuje z makaronem spaghetti czy ryżem. Warto wypróbować przepis by cieszyć się daniem godnym mistrzów. Można przechowywać w
Moje Małe CzarowanieHej! Tym razem wstawiam przepis na super pyszną surówkę. Można ją podawać do obiadu, bo wspaniale pasuje do ziemniaków, ale też cudownie komponuje się z mięsem
Tylko pysznieIdealny posiłek na letnie dni, szybko, smacznie i aromatycznie. Taki posiłek to mnóstwo energii a jest lekki i ma w sobie dużo dobroci dla naszego organizmu
Moje Małe CzarowanieTaką pyszną sałatkę zrobiłam. Moje ulubione składniki które na pewno wiele osób zajada ze smakiem dziś wylądowały w sałatce na sposób śródziemnomorski. Sałatka jest mega pyszna
Moje Małe CzarowanieJeżeli macie ochotę na soczystego, pełnego dodatków burgera, to znaczy,... Artykuł Burger ze szpinakiem i szparagami pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINENasz dzisiejszy WRAP Z WARZYWAMI I MUSZTARDĄ FRANCUSKĄ, to nic... Artykuł Wrap z warzywami i musztardą francuską pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINETak dziś po chińsku będzie. Zupa jest bardzo aromatyczna, bardzo treściwa i bardzo smakowita. Polecam serdecznie bo warto rozkoszować się smakami zawartymi w produktach użytych do
Moje Małe CzarowanieHej! Co zrobić gdy zostanie nam trochę farszu? Wyrzucać? Mrozić? Nie, nic z tych rzeczy. Można zrobić smaczną przekąskę. Dorabiamy tylko trochę ciasta i pieczemy. Potrzeba
Tylko pysznieU nas po Świętach cieżko. Ciężka głowa, ciężki brzuch. Z jedzenia teraz raczej kanapki i koktajle. Jeśli u Was tak samo, to mamy na tą okazję
slodkokwasnapl