Zaskakujący smak marynowanego sera! Gdy jadłam go pierwszy raz, byłam pewna, że to kurczak. Nawet prosiłam koleżankę o przepis na kurczaka! Jeszcze
To co kochamPierwszy raz w życiu jadłam i gotowałam sarninę! Mięso w smaku wyborne, dodatkowo smak dziczyzny podkreślony został sosem z żurawiny i
To co kochamZimą też można grillować… jeśli mamy odpowiednią patelnię. Grillowana karkówka smakuje tak samo jak latem. Papryka faszerowana kapustą z pieczarkami idealnie komponuje się z
To co kochamSezon na sos tzatziki rozpoczyna się razem z sezonem grillowym. To bardzo popularny, smaczny i szybki sos do mięsa, warzyw, czipsów
To co kochamCaprese to sałatka pochodząca z południowych Włoch. Przyrządza się ją z pokrojonych w plastry pomidorów oraz mozzarelli przełożonych na przemian
To co kochamPrzepis powstał z potrzeby chwili... Kompozycja i propozycja składników to już moja inwencja twórcza... sałatka wyszła smaczna i z pewnością będę ją robić:-) Składniki: 5 jajek
IMPRESJA SMAKUChrupiąca skórka i miękki farsz w środku:-) Pewnie nie jednemu zasmakuje. Z pewnością nie jest to dietetyczne danie... i tu nie ma co się oszukiwać, że
IMPRESJA SMAKUSezon na grillowanie mamy już za sobą, ale smak wakacji można odtworzyć korzystając z.... piekarnika . Dziś proponuję Wam prosty przepis na grillowanego pstrąga Smacznego 😋 Składniki 2
Kulinaria - potrawy z różnych stron świataOpis: Ciepła tortilla z kurczakiem to łatwy i szybki sposób na lunch lub kolację. Do jej wykonania możemy używać dowolnie wybranych składników. Robiąc tortille samemu w
FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarneBardzo smaczny bakłażan, często jest niedoceniany przez nas. Ma w sobie wiele składników odżywczych i warto go zajadać. Grillowany bakłażan jest pyszny a pestki granatu podkreślają
Moje Małe CzarowanieJesień można powiedzieć puka do drzwi, a może nawet jedną nogą już się rozgościła. Zrobiło się chłodno, deszczowo i wszystko na potęgę żółknie. A moja
Dieta moja pasjaW Polsce króluje fasolka po bretońsku – w Stanach zjednoczonych i na Wyspach Brytyjskich – „baked beans”, czyli fasolka pieczona, wykorzystywana głownie jako dodatek do innych potraw. Moja
Karo in the Kitchen