Intensywnie cytrynowe ciasto do przygotowania w kilka minut. Przygotowanie: 15 minut Koszt: tanie Może i wygląda niepozornie i super ciasta to nie przypomina, ale zapewniam Was
zdrowo i aktywnieWersja podstawowa z dodatkiem budyniu zasmakuje każdemu. Przygotowanie: 30 minut Koszt: tanie Miłośnicy szarlotek z pewnością pokochają również i tę wersję! Sama jestem wielką
zdrowo i aktywnieChrupiące ciasteczka z ulubionym dżemem w sam raz dla dzieci. Przygotowanie: 10 minut Koszt: tanie Dziś przygotowałam ciasteczka coś na wzór tych z marmoladą ze
zdrowo i aktywnieMrożenie owoców w szczycie ich sezonu jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich trwałości. Jest to idealne rozwiązanie na to, aby cieszyć się nimi w sezonie zimowym
zdrowo i aktywnieSzybka w wykonaniu i wilgotna babka kokosowa. Przygotowania: 10 minut Koszt: tanie Mam dla Was kolejne szybkie i łatwe w wykonaniu ciacho. Ciasto jest w
zdrowo i aktywnieNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Gotujemy i jemyNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Gotujemy i jemySkładniki 2 jajka 2 cytryny (sok i skórka) 2 łyżki drobnego cukru 70 g masła W rondelku z grubym dnem rozmieszać jajka trzepaczką. Dodać cukier
Gotujemy i jemySkładniki na ciasto: 5 jajek ¾ szklanki cukru 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii 1 łyżka kawy rozpuszczalnej rozprowadzona 2 łyżkami wody 1 szklanka jogurtu greckiego ¾ szklanki dżemu
Gotujemy i jemySkładniki Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle
Gotujemy i jemySkładniki Niecałe 2 szkl. mąki 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżka masła 1 łyżka cukru 2 jajka + 2 żółtka 1 łyżka mocnego alkoholu
Gotujemy i jemyNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Gotujemy i jemyNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Gotujemy i jemyNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Gotujemy i jemyCiasto ptysiowe 2 szklanki mąki 2 szklanki wody 1 kostka margaryny (250 g) 5 jajek szczypta soli Krem śmietankowy 250 ml śmietanki kremówki lub 250 g
Gotujemy i jemy