Wafelki w smaku inne niż tradycyjne. Składniki może i nie są tanie, ale warto zrobić dla smaku! Pyszności! Co nam trzeba? Opakowanie wafli do przełożenia: 200 g masła 8 łyżek miodu 8 łyżek masła orzechowego 4 łyżki mleka w proszku polewa: czubata łyżka oleju kokosowego (jak brak to masła) 150g czekolady deserowej płatki migdałowe do posypania Robimy! Rozpuszczamy w garnuszku masełko, dodajmy miód, mleko w proszku, rozpuszczamy często mieszając, nie gotujemy! Na koniec dajemy masło orzechowe. Rozpuszczamy, ... czytaj dalej...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat