Idealne, kremowe lody na bazie waniliowego puddingu ryżowego. Kto nie Ryżykuje ten nie ma i nie poznaje nowych fenomenalnych smaków. Składniki: szkl ryżu jaśminowego np
Malinowe PocałunkiCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuMiałam ochotę zrobić budyń waniliowo-truskawkowy, jednak coś poszło nie tak i mi się mleko zwarzyło przy gotowaniu z truskawkami :) A że miałam smaka na budyń
Anioszek w kuchniCIASTO MARCHEWKOWE Z MORELAMI Przepyszne, miękkie i aromatyczne ciasto, najlepsze spośród ciast marchewkowych, jakich do tej pory miałam okazję skosztować. 8 porcji Przygotowanie
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaCIASTO Z DYNI Proste, łatwe do przygotowania ciasto z dyni, idealne na jesienne i zimowe podwieczorki. 6 porcji Składniki: 1 kg miąższu z dyni
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaSAŁATKA Z MANDARYNEK, ZIELONEGO JABŁKA I BAZYLII Prosta zimowa sałatka owocowa, którą możesz podać na przykład na podwieczorek. Dla 4 osób 4 mandarynki 1 jabłko
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaMUFFINKI Z BIAŁĄ I GORZKĄ CZEKOLADĄ Uwielbiam słodkości, dlatego nie zabraknie ich na pewno na moich blogu, ale namawiam do jedzenia ich z umiarem (przyznam, że
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaCOOKIES Z PŁATKAMI OWSIANYMI I ŻURAWINĄ Dzisiaj proponuję Wam łatwy przepis na kruche ciasteczka z płatkami owsianymi i żurawiną. Dla 4- 6 osób Przygotowanie: 15 min
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaMAGDALENKOWE MUFFINKI Nazwałam je tak dlatego, że przygotowuję je z ciasta na magdalenki, uważam, że smakują równie dobrze w kształcie muffinek co magdalenek. Ale jeśli posiadacie
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskawarstwa owocowa; 200 g truskawek 300 ml wrzątku 3 łyżeczki żelatyny 3 łyżeczki cukru warstwa kakaowa 300 ml śmietany 4 łyżeczki cukru 1 łyżeczka kakao 50
Gotowanie jest łatweDziś Kochani mam dla Was świetny przepis na cudowne rogale z ciasta półfrancuskiego. Croissanty te mają chrupiący wierzch i mięciutki, drożdżowy środek, nadziane
Rozpustne gotowanieJakoś tak się przyjęło, że w ramach jakichkolwiek uroczystości rodzinnych moim prezentem dla solenizanta, jubilata czy dla osoby, wokół której tworzy się to całe „zamieszanie
Jacob TastesDzieło są efektem przypadku, więc poznajcie dziś moją wypadkową: zeżarłam śliwki, które były na dzisiejsze ciasto i miałam tylko banany w domu i fasolę, tak oto
greenscarfSkładniki: ciastka 200 gram/delicje, jogurt grecki 200 gram, serek mascarpone 500 gram, cukier puder 3 łyżki, żelatyna 4 łyżeczki, wiórki kokosowe 1 szklanka, maliny 20 dag
W Mojej Kuchni LubięJedna hollywoodzka aktorka i mama, którą poznałam podczas „kręcenia” programu kulinarnego na serio wie o co chodzi w kuchni i gotowaniu. Nie mogę w
Jem więc Jestem