Smak ciastek dużo zależy od jakości miodu i masła. Dlatego przy tak niewielkiej ilości tych składników, nie zamieniajcie masła na margarynę i używajcie naturalnego miodu. Uwierzcie
IMPRESJA SMAKUNapocznōł żech jōm rychtować 1 połra lołt 2 do zadku 3 ze mojōm Teściowōm i tak nōm zasmakowała, że do dzisiej kołżdego roku jōm nastawiōmy. Teściowa
Chop w kuchniKolejny banalny przepis dla miłośników placuszków. Proste do wykonania, zajmują góra 15-20 minut przygotowania. Dzięki mące jaglanej danie jest bardzo pulchne i trwałe. Polecam podać
Truskawkowa FiestaSezon czereśniowy, nasza propozycja na zapiekankę. Można podać na ciepło, jak i na zimno pokrojoną w plastry ze śmietaną. Składniki 400ml mleka 750 g czereśni
R'n'G KitchenBiszkopt z dodatkiem kremówki z pysznymi owocami. Świetnie się prezentuje w dwukolorowym, owocowym wydaniu, a smakuje jeszcze lepiej! Składniki: 4 jajka 1 łyżka śmietanki kremówki ¾
Tradycyjna KuchniaZapach agrestu kojarzy się z dzieciństwem – krzaczki na działkach... Artykuł DŻEM AGRESTOWY Z WANILIĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEJagodzianki. Jagodzianki kocham. W ogóle to kocham jagody, borówki, czy jak je zwą. Nie lubię tylko bajzlu, jaki zostawiają oraz tego, że farbują skórę i
ladykitchenEtan mess czyli słodki bałagan, poleca się na ciepłe letnie dni :) Składniki: - 200 g malin - 1 kieliszek soku malinowego - 300 ml śmietany 36 % - 2 łyżki cukru
Zainspirowana w kuchniLubię tego typu nowinki wypróbować - Murzynek z patelni - z porzeczkami, za którymi nie przepadam ale cóż... Mogłabym go zrobić z wiśniami ale przepis ten jest dodany
sierotka maRysia w kuchni"A kiedy dzień nadchodzi, dzień nadchodzi Idziemy na jagody"... Ja i moja rodzina najbardziej lubimy jagody z cukrem i śmietaną. Przepisu chyba podawać nie trzeba
Jemy PijemyNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle
Camilla w kuchniMąka kokosowa prócz oczywistych wartości odżywczych i zdrowotnych jest po prostu bardzo smacznym zamiennikiem (lub dodatkiem) do tradycyjnej mąki pszennej. Zawiera więcej białka i dziesięć razy
Tradycyjna KuchniaNa pożegnanie truskawek przygotowałam kolejne domowe lody. Chyba nigdy dotąd nie miałam ich tyle w zamrażarce, co w tym roku. Czasem sama sobie się dziwię, że
Codzienna kuchnia niecodziennaSkładniki na 1 dużą porcję: 1/2 szklanki mleka 2 łyżki nasion chia 1 jogurt naturalny 1 łyżka oleju kokosowego lub masła 1 łyżka miodu 1 dużo
Moja Galeria SmakuSkładniki (na 8 porcji) na biszkopt: - 2 jajka (ok. 120 g), - ¼ szklanki cukru ok. (50 g) - 1/3 szklanki mąki pszennej pełnoziarnistej (ok. 40 g), - 2
Zdrowe odżywianie w pięciu smakach