Kolejne zajęcia z niesamowitym Łukaszem Konikiem! Za każdym razem wszyscy się dziwimy jak ten człowiek umie zapanować nad wszystkimi i w jak zgrabny sposób rozdziela zadania
Plate of JoyK olejny przepis inspirowany "Naturą Kuchni Polskiej" Wojciecha Modesta Amaro, w wersji homemade. Szef kuchni poleca: "Golonka z glazurze z miodu lipowego i pestek
SzczyptaSmaQosuszyć i pokroić w średniej wielkości kostkę. Ryż dokładnie wypłukać i ugotować w lekko osolonej wodzie. Powinien być lekko twardawy, gdyż do miękkości dojdzie podczas duszenia z mięsem.Wieprzowinę, pierś z kurczaka i wystudzony ryż połączyć razem, dodając resztę składników. (Wodę dodajemy, aby mięso było bardziej soczyste.) Masę dokładnie wyrobić i odstawić do lodówki, aby wszystko razem "przegryzło się(...)szafki. Stoi na kuchence i właściwie korzystam z niego codziennie. A oto lista potraw, jakie przygotowałam razem z zestawem WOLL Concept Plus:wszystkie zupy,gulasze,dania jednogarnkowe,mięsa duszone w ciemnym sosie,kaczka,bitki wołowe,gołąbki,warzywa na parze,warzywa gotowane na parze z duszonego mięsa,jajecznica,bigos,makarony i pierogi,chleby.Jednakże jak wszystko, także
Codzienna kuchnia niecodziennaWieniec drożdżowy z pesto to efektowna i wyjątkowo smaczna przekąska która wręcz idealnie sprawdza się na imprezach i rodzinnych spotkaniach. Na pierwszy rzut oka wygląda, jakbyście
okolicepalnika.plCzas na majówkę, wraz z którą rozpoczyna się sezon grillowy oraz turystyczny. Osobiście czekam na ten czas cały rok, by spakować grilla i wyjechać za miasto
Kuchnia MagdaLenyCzas na majówkę, wraz z którą rozpoczyna się sezon grillowy oraz turystyczny. Osobiście czekam na ten czas cały rok, by spakować grilla i wyjechać za miasto
Kuchnia MagdaLenyPieczone żeberka to nie jest wcale skomplikowane danie. Ale jak zrobić, aby żeberka były idealnie miękkie i dały się rozdzielać palcami? W tym przepisie dokładnie Ci to opisuję, nie może nie wyjść. Moje żeberka hoisin są niesamowicie aromatyczne, dzięki temu, że najpierw je doprawiamy mieszanką przypraw, a później jeszcze nakładamy pełen aromatów sos. Możesz je podać z ryżem, makaronem(...)krewetkami GYOZA – japońskie pierogi z indykiem lub kurczakiem Stir fry z fasolką i tofu Zielone curry z kalafiorem i brokułem Żółte curry z kurczakiem Bułeczki bao z szarpaną wieprzowiną Azjatycka sałatka z ogórków Czerwone curry z kalafiora Azjatyckie pulpeciki z indyka Pad thai z tofu Makaron smażony z kurczakiem Ryż z kalafiora Zielone curry z warzywami Tofu teriyaki Nasi Goreng
nietylkopasta.pl