Przedstawiam Wam dziś kolejną książkę, która zabiera nas w podróż w głąb ciała.Wycieczka jest całkiem długa - prowadzi przez przewód pokarmowy. "Zdrowa lekkość brzucha. 10
Kasia SarnaDzisiaj dzielę się pomysłem na wykorzystanie kurek. Wrzucanie ich na pizze chyba nie jest jeszcze spopularyzowane, a to błąd, bo efekt jest bardzo smaczny :) Pieczarki to
Kasia SarnaCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuTradycyjne placki ziemniaczane z gulaszem wieprzowym wymagają poświęcenia dłuższego czasu na przygotowanie, poza tym przydałoby się też silne męskie ramię do tarcia ziemniaków😛 Dlatego proponuję wersję
czarrna od kuchniPIZZA NA SPODZIE Z KALAFIORA to kulinarny hit tego sezonu.... Artykuł PIZZA NA SPODZIE Z KALAFIORA pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEDziś danie pyszne i pożywne z wykorzystaniem mojej ulubionej kaszy pęczak. Kaszę uwielbiam na różne sposoby a tak podana z warzywami smakuje wyśmienicie, polecam. Wykorzystałam tutaj
Moje Małe CzarowanieBędąc na diecie bezglutenowej pewnie nieraz zastanawialiście się czym zastąpić makaron. Otóż mamy dla Was propozycję lasagne z liśćmi botwinki :) Składniki na
Kuchenne WariacjeWszystko wskazuje na to, że moje przepisy mają ogromną moc rażenia 😀 Przepis na papryczki, wraz ze swym pojawieniem się na blogu, zażegnał chlapę i przywołał pierwsze
WiszniówkaJuż miało być ciepło..już słońce pokazało swoją – cokolwiek jeszcze bladą – twarz, już grube kurtki wrzucone w odmęty głębokiej szafy, aż tu nagle..Dawaj
WiszniówkaVermicelli to włoski makaron podobny do spaghetti, tutaj w mieszance z kaszą bulgur, cienki i pomidorowy. Połączenie kaszy, makaronu i szpinaku to połączenie idealne, delikatna ricotta
Moje Małe CzarowanieDzisiaj na stole ląduje leczo w trochę innej odsłonie. Z innymi składnikami, ale jest równie pyszne jak te klasyczne. Post Leczo inaczej pojawił się poraz pierwszy
PancookJedzenie kasz nie zawsze było na najlepszym poziomie wśród naszej społeczności. Nadal nie jest dobrze ale jest znacznie lepiej. Pamiętam jak moja mama robiła cały rytuał
Moje Małe CzarowanieSkładniki: 200 g mąki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżeczka ziół prowansalskich sól, pieprz 1/2 szklanki oleju 1/2 szklanki mleka 2 jajka 10 dkg szynki
czarrna od kuchni