Curry to jedna z moich ulubionych potraw. Wykorzystałem zieloną pastę curry, dzięki której uzyskałem idealny smak i zapach - danie jest mocno pikantne, czuć cytrynowy aromat (jeśli
Vegan TasteZupy-kremy uwielbiam z wielu powodów: nie trzeba brudzić wielu naczyń, ich przygotowanie jest łatwe i szybkie, a jeśli zdarzy mi się o nich “na
Vegan TasteDzisiaj co prawda jest dzień rodzinny, każdy z nas pewnie spędzi go z najbliższymi (no może poza moim R, który w pracy ehh). Pogoda nas rozpieszcza
Gotowanie z pasjąDzisiaj co prawda jest dzień rodzinny, każdy z nas pewnie spędzi go z najbliższymi (no może poza moim R, który w pracy ehh). Pogoda nas rozpieszcza
Gotowanie z pasjąKurczak z batatami to kolejna, pyszna potrawa z wolnowaru. Wolnowar to przydatne w domu urządzenie, pozwala przygotować wspaniałe dania bez … Przeczytaj cały artykuł Artykuł <
My Blueberry CornerSałatka jest bardzo prosta w przygotowaniu i smakuje naprawdę rewelacyjnie. Doskonale sprawdzi się jako zdrowa, lekka przekąska i napisałabym, że na co dzień, lecz zawiera palmito
Di gotujeSałatka ze smoczym owocem to kolejna propozycja śniadania na słodko. Zdarza się, że nie mamy chęci na śniadanie to alternatywą na takie dni właśnie może być
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Proste i szybkie w przygotowaniu danie obiadowe, pełne różnych warzyw, kaszy gryczanej, ziaren soi, a także aromatycznych przypraw. Jest to opcja bezmięsna i bezglutenowa. Z poniżej
Zdrowie na języku :PJak ja kocham wymyślać przepisy na placki, słodkie, wytrawne, wszelakie. Czy to na śniadanie, obiad czy kolację, placki smakują wybornie, do nich ulubiony sos i niczego
Moje Małe CzarowanieHistoria awokado sięga epoki Neolitu. Wykopaliska sugerują, że krajem pochodzenia tego cudownego owocu jest Meksyk. Ma gruszkowaty kształt, otoczone grubą skórką o zielonoczarnym zabarwieniu. W środku
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Czasami gdy człowiek chce coś zjeść na szybko a lodówce niby pustka. Zawsze jednak warto mieć kukurydzę, wędlinę i brokuła ;) Gdy już to mamy to
Gotowanie z pasjąCzasami gdy człowiek chce coś zjeść na szybko a lodówce niby pustka. Zawsze jednak warto mieć kukurydzę, wędlinę i brokuła ;) Gdy już to mamy to
Gotowanie z pasjąSałatka z gruszką i kozim serem sprawdzi się świetnie na kolację albo śniadanie. Przypomnieliśmy sobie o tej sałatce przeglądając przepisy w internecie. Do jej przygotowania potrzeba
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Bataty to warzywo, którego bałam się do tej pory używać. Dzisiaj udało mi się przełamać i połączyć go w dość nie oczywisty sposób. Zapraszam do
Kuchnia moimi oczamiKrem z cukinii i pomidorów to bardzo aromatyczna i orzeźwiająca zupa idealna na upalne dni. Najlepiej przygotować ją w sezonie kiedy mamy możliwość kupienia świeżych, dojrzałych
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!