rozpuszczoną i schłodzoną margarynę. Zagnieść ciasto do momentu połączenia się składników. Następnie ciasto podzielić na dwie różne części, do jednej części ciasta dodać 1 łyżkę kakao - zagnieść. Oba kawałki ciasta owijamy w folię spożywcza i wkładamy do lodówki na ok. 30 minut. Wyciągamy ciasto z lodówki i rozwałkowujemy jasne i ciemne ciasto. Z ciasta ciemnego za pomocą większej foremki(...)bułką tartą zetrzeć 3/4 schłodzonego ciasta kakaowego na tarce do jarzyn o grubych oczkach, następnie dłonią lekko ciasto dociskam, aby ładnie się skleiło. Na ciasto wyłożyć pól masy serowej i równo rozprowadzić. Na tym układać połowę mandarynek. Nałożyć pozostałą masę serową , wierzch wygładzić i rozłożyć pozostałe mandarynki. Na rozłożone mandarynki zetrzeć pozostałą część ciasta. Piec około 50 minut w temperaturze
Ciastka - domowe słodkości