Sernik z dodatkiem mascarpone na spodzie makowym. Na wierzchu frużelina wiśniowa. Białka do masy makowej ubić na sztywną
BullioTak się składa, że u nas w święta bardzo często gości na stole tort, a to dlatego że jedna z osób w mojej rodzinie ma urodziny
Bernika - moj kulinarny pamietnikCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuSzybkim deserem są owoce pod kruszonką i ja zawsze je chętnie robię bo uwielbiam na ciepło z lodami :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldSzybkim deserem są owoce pod kruszonką i ja zawsze je chętnie robię bo uwielbiam na ciepło z lodami :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldDziś mam dla Was szybki obiad malinowe naleśniki z czekoladą i owocami lata. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldCiasto zakalec – ale taki, który smakuje pysznie! Clafoutis to ciasto, które przypomina konsystencją naleśniki. Jest bardzo proste, lekkie letnie i pyszne. Po upieczeniu ma być
FlymetothespoonCiasto jest pyszne, puszyste i mięciutkie. Takie ciasto robi się bardzo szybko i każdy da sobie radę. Wykonanie – białka ubić na sztywną pianę. Następnie wsypać
Kuchnia PokoleńPrzepis na to ciasto moja Mama dostała od sąsiadki. Polecam wielbicielom wyrazistych smaków 🙂 Składniki: 5 jajek 1/2 kostki margaryny 1 szklanka cukru pudru 20 dkg maku
czarrna od kuchniTen delikatny i pyszny sernik na jogurtach greckich jest po prostu idealnie zbalansowany. Ma doskonałą strukturę i smak. Wszystko tutaj „gra” Składniki na spód: 70 g
Słodki sentyment